Online ruitersport speciaalzaak voor paardrijkleding en ruitersportartikelen

Kerbl Watertrens dubbelgebroken frans hol rvs

Een watertrens wordt over het algemeen prettiger gevonden door paarden doordat deze redelijk vrij kan bewegen in de mond.
Tegen inklemmen van de lippen worden rubberen bitringen aangeraden. Een dubbelgebroken mondstuk oefent minder druk uit dan een enkelgebroken bit. Wordt fijner ervaren door gevoeligere paarden zoals volbloedpaarden en Arabieren. De holle trens is lichter voor het paard en zit comfortabeler. De bus is behoorlijk dik en zorgt ervoor dat minder vibraties/onbedoelde druk van de ruiter terechtkomen bij het paard. Wel moet rekening gehouden worden dat paarden met een dikkere een te dikke bus niet fijn vinden.

Schrijf de eerste review van dit product

  • Merk: Kerbl
  • Artikelnr: 1354
  • Verwachte levertijd: Zie keuzemenu hieronder voor levertijden per maat
€ 15,95

* Verplichte velden

€ 15,95

Kerbl-Watertrens-dubbelgebroken-frans-hol-rvs

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Een watertrens wordt over het algemeen prettiger gevonden door paarden doordat deze redelijk vrij kan bewegen in de mond. Tegen inklemmen van de lippen worden rubberen bitringen aangeraden. Een dubbelgebroken mondstuk oefent minder druk uit dan een enkelgebroken bit. Wordt fijner ervaren door gevoeligere paarden zoals volbloedpaarden en Arabieren. De holle trens is lichter voor het paard en zit comfortabeler. De bus is behoorlijk dik en zorgt ervoor dat minder vibraties/onbedoelde druk van de ruiter terechtkomen bij het paard. Wel moet rekening gehouden worden dat paarden met een dikkere een te dikke bus niet fijn vinden.

Overige specificaties

Artikelnr 1354
Verwachte levertijd Zie keuzemenu hieronder voor levertijden per maat

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.